Bestill time med SMS

Send til 2097:

BJORBEKK fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

BJORBEKK 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer
Viktig informasjon om coronaviruset

BJORBEKK LEGESENTER

Velkommen til Bjorbekk legesenter på nett!

Vi er et allmennlegesenter med tre fastleger som holder til i gamle Øiestad kommunehus på Bjorbekk. Kontoret har turnuslege med seks måneders turnus. Vi tilbyr sjømanns- og offshoreattester til egne og eksterne pasienter. Vi har flere hyggelige hjelpepersonell som hjelper deg!

Ved hoste, feber eller andre forkjølelsessymptomer SKAL DU IKKE MØTE OPP FYSISK PÅ LEGESENTERET under noen omstendigheter. Ta kontakt med oss per telefon eller melding, slik at vi kan avtale riktig kontaktmåte.

E-konsultasjon og timebestilling kan gjøre til venstre øverst på hjemmesiden. Ønsker du telefon- eller videokonsultasjon kan du skrive dette i merknadsfeltet under bestilling av konsultasjonen. Du kan også elektronisk bestille resepter og gi korte beskjeder via menyen øverst på siden.

Vi gjør oppmerksom på at noen tjenester, som for eksempel å få sykemelding, attest eller henvisninger  normalt krever at du møter til ordinær legetime, men grunnet koronaepidemien kan man nå gjøre alt dette via telefonkonsultasjon, E-konsultasjon (meldingsutveksling med legen) eller videokonsultasjon.

 

Høsten 2021

Pga koronaviruset er det svært viktig at ingen med feber eller luftveissymptomer kommer inn på legesenteret. Ta kontakt pr telefon, så avgjør vi hvordan vi kan gjennomføre legehjelpen. Det vil være mulig å få videokonsultasjoner eller telefonkonsultasjoner dersom det er ønskelig. Se fanen "Slik bestiller du" for å bestille time. Skriv "videokonsultasjon" eller "telefonkonsultasjon" i kommentarfeltet "Stikkord til legen" dersom du ikke ønsker å møte fysisk opp til timen.

Kristian Øie Pedersen: Konsultasjoner mandager, onsdager og fredager. 

Jan Arild Rørvik: Konsultasjoner tirsdager, onsdager og torsdager. 

Jan Helge Rørvik: Ingen konsultasjoner sept-okt

Rein Holanger:  Konsultasjoner mandager, tirsdager, torsdager og fredager. 

Turnuslege Nevena Stanojevic: Konsultasjoner mandager, onsdager og fredager.

Aktuelt


INFLUENSAVAKSINE 2021

22. oktober 2021

Årets influensavaksine kommer i slutten av oktober. Vi starter vaksineringen ettermiddager i starten av november. 

Dersom du er i risikogruppen og ønsker vaksinering må du bestille time. Bestilling av time til vaksinasjon kan gjøres på følgende måter.

- Via SMS til 2097. Start teksten med Bjorbekk. Skriv så fødselsdato og navn. Skriv at du ønsker influensavaksine og send. "Eks: Bjorbekk. fd010101 Navn Navnesen. Influensavaksine". 

- Via nettsiden under fanen "Andre henvendelser". Skriv navn, fødselsdato og at du ønsker influensavaksine. 

Det er viktig at dere møter opp nøyaktig på det tidspunktet dere får time. Ikke kom for tidlig eller for sent, da det skaper problemer med 1-meters avstand regelen. 

Det er kun pasienter i risikogruppe som blir prioritert foreløpig. Det er: 

- alle over 65 år

- beboere i sykehjem og omsorgsboliger

- barn og voksne med hjerte- og lungelidelse (herunder astma og kols), diabetes, leversykdom, kronisk nyresykdom, nevrologisk sykdom, svekket immunforsvar og svært alvorlig fedme. 

- gravide i 2 og 3 timester

 

Nye helsesekretærer

18. september 2021

Vi ønsker Mariell Lea og Elise Kristine Søvdsnes velkommen som nye helsesekretærer ved legesenteret vårt!

Helseerklæring for yrkesdykkere, offshore og sjømenn

18. september 2021

Bjorbekk legesenter tilbyr nå helseattest for sjømenn, offshorearbeidere, yrkesdykkere og fritidsdykkere. Ta kontakt per sms eller telefon for timebestilling. 

Ny turnuslege

18. september 2021

1. September 2021 overtar Nevena Stanojevic som ny turnuslege ved Bjorbekk legesenter, etter at Martin Grandalen er ferdig utdannet lege. Vi ønsker Martin lykke til videre og takker for et flott halvår sammen!

Dr Rørvik får deleliste

18. februar 2021

Fom 1. mars 2021 vil Jan Helge Rørvik og Jan Arild Rørvik dele liste. Vi gleder oss til Jan Arild kommer og er glade for at vi beholder Jan Helge ennå en stund. Jan Arild vil jobbe mandag, onsdag og torsdag, mens Jan Helge vil jobbe tirsdag. 

Les flere artikler