Bestill time med SMS

Send til 2097:

BJORBEKK fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

BJORBEKK 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer
Viktig informasjon om coronaviruset

Offshore- og sjømannsattest

Bjorbekk legesenter tilbyr petroleumsattest / offshoreattest og sjømannsattest til både egne og eksterne pasienter. Vi tilbyr også yrkesdykkerattest og fritidsdykkerattest.

Du kan bestille time ved bruk av SMS. Start meldingen med "BJORBEKK". Skriv så inn fødselsdato, navn, hva det gjelder, når du ønsker time og send meldingen til 2097. En melding kan se slik ut: BJORBEKK 010101 Ola Normann. Jeg ønsker å bestille time for offshoreattest i uke 12. Du får melding med tidspunkt for time på SMS så snart vi har behandlet forespørselen.

Om du ønsker å booke time på et spesielt tidspunkt kan velge fanen "Bestill med timebok" øverst på siden. Den gir deg mulighet til å bestille time akkurat den dagen og det tidsunktet som passer deg best. Velg behandler dr. Kristian Øie Pedersen og trykk så på "Se ledige timer". Fyll så inn navn, fødselsnummer og telefonnummer. OBS! I rubrikken "Stikkord til legen" må du skrive telefonnummeret på nytt. Dette for at vi kan ta kontakt med deg ved behov. Skriv også at det gjelder henholdvis sjømannsattest eller offshoreattest eller begge deler. Du trenger bare bestille en time uavhengig om du trenger en eller begge attestene. 

Møt opp 15 minutter før timen for nødvendige undersøkelser og for utfylling av egenerklæring. Skjema får du ved oppmøte. 
Ta gjerne med tidligere helseerklæringer for offshore og sjømann om du har det. Ta med brilleseddel om du har det. 

Offshore- og sjømannsattest hos dr. Øie Pedersen
Sjømanns- ELLER offshoreattest 2000
Sjømanns- OG offshoreattest 3500